• image
  • image
  • image

Vaše slike, tekstove, izveštaje i najave šaljite na adresu elektronske pošte: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Planinar sa malo vecim iskustvom ima stalan spisak opreme i stalan spisak hrane i lekova. U zavisnosti od godišnjeg doba, trenutnih meteouslova, verodostojne prognoze, kao i od broja dana boravka na putu i na planini, prave se spiskovi za tu akciju i po njima se pakuje oprema i nabavlja hrana.

Oprema se pakuje u ranac  po grupama  u plastične kese (trenerka komplet ili rezervne pantalone, u džep ranca koji je do leđa, veš u jednoj kesi, košulje i džemperi u drugoj, rezervna ili ostala oprema u trecoj kesi itd.), apoteka i sredstva za higijenu više prema vrhu ranca, ukoliko na poklopcu ranca ne postoje dva široka „džepa", u koje mogu da stanu i dokumenta i patike ili papuče. Vlažne maramice nositi u džepu!

Hrana se nosi u plastičnoj ili metalnoj kutiji (ono što je neophodno za obed u toku puta ili na akciji  usponu) i to pri vrhu.

Sendvič, slatkiši, voće, sokovi ili voda u čuturici stavljaju se u bočne džepove ranca.

Rad društva pomažu:

Ko je na mreži: 104 gostiju i nema prijavljenih članova

Preporučujemo:

Popusti za članove:

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com