• image
  • image
  • image

Vaše slike, tekstove, izveštaje i najave šaljite na adresu elektronske pošte: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Planinarsko društvo NAFTAŠ je organizovalo 07. novembra 2015. godine jednodnevnu planinarsku akciju na Fruškoj gori: 100% planinarenje sa 100% uživanja


Na akciji je bilo 7 planinara.

Fruška gora je blistala u bogatim bojama jeseni. Posebnu draž je davala magla u koju smo povremeno ulazili i izlazili kako se menjala visina terena.

Grupa koja se okupila je bila odlična. Svi su savladali planiranu stazu a deo planinara je odlučio da produži stazu i uživa u predivnom danu.

Danas su uživali: Gordana, Marija, Igor, dva Miroslava, Živojin i Milan.

Vodič je bio: Milan Marković

Trasa je bila: Stari Ledinci - Šandorovac - Zbeg - Kesten - Izvor - Vodopad - Stošin do - Čardak - Krvavić - Kurjakovac - Dumbovački vodopad - Mali potok - Beli majdan - Isposnica Isaije Parivodskog - Crkvica - Oskoruša - Stari Ledinci -Turska česma - Čukale - Jezerce - Popovica

Prepešačeno je tačno 20,6 km, sa 1275 m uspona i 1120 m silaska.

Sve pohvale učesnicima, staza nije bila ni malo laka. :)

Akcija je završena uspešno. Dva učesnika su po planu akciju završili u Starim Ledincima dok je ostatak preko Čukala prošetao do Popovice.

Posebna pohvala za Živojina koji je učinio da staza od Starih Ledinaca do Popovice bude još lepša od planirane. 

Rad društva pomažu:

Ko je na mreži: 13 gostiju i nema prijavljenih članova

Preporučujemo:

Popusti za članove:

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com