• image
  • image
  • image

Vaše slike, tekstove, izveštaje i najave šaljite na adresu elektronske pošte: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Planinarsko društvo NAFTAŠ je organizovalo u nedelju 19.07.2015. godine jednodnevnu planinarsku akciju: Nemarkiranim stazama Fruške Gore(Stari Ledinci-Isposnica-Kamenolom-vodopad na Velikom potoku i strelištu -Gradac-Zmajevac-Stari Ledinci)

Na akciji je učestvovalo 28 planinara. :)

Na akciji su uživali: Tamara, Nada, Zoran, Milan, Kristina, Nikola, Dragan, Miomirka, Vojislav, Marija Ivan, Darinka, Branka, Milica, Đurđica, Marej, Khod Bahadur, Milica, Tanja, Bojan, Branko, Maja, Marija, Jelena, Aleksandar i još par anonimnih planinara :)

Vodič je bio Mihajlo Lončar.

Prepešačeno je 14,4 km sa sa 785 m uspona i približno toliko silaska.

Veoma lepa akcija.

U početku nam se učinilo da je toplo. :)

Kada smo ušli u šumu i uz lagani povetarac bilo je mnogo prijatnije. Videli smo vodopad na Velikom potoku. Vodopadi da strelištu su bili bez vode (na jednom se videla fleka od vode). Pešačili smo veoma lepom stazom kroz zimzelenu šumu obodom starog kamenoloma.

100% planinarenje :)

Kada smo pristigli u grad odmah nam je bilo jasno koliko je na Fruškoj gori prijatnije i kako se i tamo može lepo rashladiti :)

 

Rad društva pomažu:

Ko je na mreži: 33 gostiju i nema prijavljenih članova

Preporučujemo:

Popusti za članove:

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com