• image
  • image
  • image

Vaše slike, tekstove, izveštaje i najave šaljite na adresu elektronske pošte: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

PD Naftaš je 15. marta 2015. godine organizovalo svoju tradicionalnu planinarsku akciju Izlet prvih ljubičica po 20. put. Akcija je namenjena planinarima početnicima i pre svega deci. Vodič je bio Dragoljub Bane Gojkov. Veoma lepe fotografije napravila je Jelena Ivkov.

Krofne je umesila naša tetka Rada a pomagala joj je Nada. Kretali smo se planiranom stazom. Veoma lepo su nas ugostili u planinarskom domu Planinarskog dru{tva Penzioner iz Novog Sada.

U planinarskom domu pripremljeno je 400 krofni.

Učesnika koji su došli organizovanim prevozom bilo je 147 a još oko 50 je došlo svojim vozilima. Učesnika je bilo oko 200 od toga puno dece.

Imali smo drage goste iz više planinarskih društava iz Vojvodine.Osim standardno aktivnih malih planinara iz OŠ Đorđe Natošević imali smo i male planinare iz OŠ Miloš Crnjanski.

Zahvaljujemo se pre svega Banetu koji je akciju osmislio pre 20. godina i koji je uspešno činio da akcija bude interesantna deci. Veoma vredne su bile i planinarke u kuhinji a krofne se već bile uobičajeno odlične.

Rad društva pomažu:

Ko je na mreži: 45 gostiju i nema prijavljenih članova

Preporučujemo:

Popusti za članove:

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com