• image
  • image
  • image

Vaše slike, tekstove, izveštaje i najave šaljite na adresu elektronske pošte: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

PD Naftaš je 16. marta 2014. godine organizovalo svoju tradicionalnu planinarsku akciju Izlet prvih ljubičica po 19. put.
Akcija je namenjena planinarima početnicima i pre svega deci.

Vodič je bio Dragoljub Bane Gojkov, pomagali su Zoran Marković, Milan Marković a čistači Siniša Matejašev i Stevan Papić. U akciji je učestvovao i RD Bregić iz Zrenjanina. O fotografiasanju je brinuo Milan Marković a prisutna deca su isto tako veoma vešto baratala profesionalnim aparatima. Krofne je umesila naša tetka Rada a pomagale su joj Nada i Ljubinka.

Prepešačeno je 14,1 km sa 402 m uspona i 748 m silaska. Kretali smo se planiranom stazom Spomenik na Iriškom Vencu - TV toranj - Pl. dom Stražilovo - Bukovac. Domaćin na domu nam je bio Željko iz PSD Stražilovo. Kako su se dve akcije poklopile jedna planinarska i jedno orjentiring takmičenje planinari su pripremili krofne i za sve orjentirce koji su učestvovali na takmičenju. Akciji su delom priključili i dragi prijatelji planinari iz Sremskih Karlovaca i Inđije.
Zahvaljujemo se pre svega Banetu koji je akciju osmislio pre 19. godina i koji je uspešno činio da akcija bude interesantna deci. Veoma vredne su bile i planinarke u kuhinji a krofne se već bile uobičajeno odlične. Ovaj put su bile obezbeđene i posne krofne.

Rad društva pomažu:

Ko je na mreži: 64 gostiju i nema prijavljenih članova

Preporučujemo:

Popusti za članove:

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com