• image
  • image
  • image

Vaše slike, tekstove, izveštaje i najave šaljite na adresu elektronske pošte: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

U okviru akcije Turističke organizacije Novog Sada - Budi ambasador Novog Sada – upoznaj i promoviši svoj grad PD Naftaš organizuje planinarsku šetnju:

Planinarska šetnja „Ustanička Fruška gora“

Turistička organizacija Grada Novog Sada i Planinarsko društvo „Naftaš“ vas pozivaju na jednodnevnu planinarsku šetnju „Ustanička Fruška gora” koja će se održati 18. maja 2024. godine.

Predviđena ruta je: Paragovo – Glavica – Stolovi – Norcev – Obeležje Prve čete podunavskog odreda – spomenik Sloboda (Iriški venac) – Кraljeva stolica – Paragovo.

Program: Polazak je u 8.50 časova, redovnom autobuskom linijom broj 72 za Paragovo. Autobus kreće sa stajališta kod železničke stanice u Novom Sadu i staje na svim stajalištima na Bulevaru oslobođenja. Na polazno mesto za pešačenje se može doći i sopstvenim prevozom (autobuska okretnica Paragovo), polazak po dolasku autobusa.
Za one koji žele da skrate rutu i ranije završe pešačenje, postoji mogućnost povratka autobusom br. 86 sa Iriškog venca.
Za ovu šetnju potrebne su: dobre cipele, planinarski štapovi i prosečna kondicija.

Dužina staze: oko 15 km
Trajanje pešačenja: uz usputne pauze i odmorišta, oko 6 sati
Svako učestvuje na sopstvenu odgovornost.
Za ovu šetnju nisu potrebne prijave.

Vodiće je Davor Lazić (vodič sa licencom) i Marko Bojković, od kojih se mogu dobiti i bliže informacije o šetnji putem telefona 064/205-42-11 i 063/71-13-170.

Više informacija je dostupno na internet prezentaciji organizatora šetnje Planinarskog društva „Naftaš“.

Rad društva pomažu:

Ko je na mreži: 152 gostiju i nema prijavljenih članova

Preporučujemo:

Popusti za članove:

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com