• image
  • image
  • image

Vaše slike, tekstove, izveštaje i najave šaljite na adresu elektronske pošte: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

scanimage005

Dragi planinari,

Moramo da se pohvalimo da Planinarsko društvo Naftaš prilikom organizacije prevoza za odlazak na planinarske akcije u potpunosti postupa sa važećim pravilima. Za prevoz putnika se angažuju prevoznici sa licencom koji legalno obavljaju svoj posao. Vozači su prošli odgovarajući lekarski pregled i imaju ugovor o radu. Vozila koja idu na put su ispravna i redovno se vrši tehnički pregled.

O prevozu se potpisuje ugovor i plaćanje prevoza se vrši pre vršenja istog. Prilikom plaćanja računa plaćaju se svi propisani porezi.


Moguće je da je Planinarsko društvo Naftaš jedino društvo u Novom Sadu koje postupa na ovakav način (možete pogledati objavljene završne računa u APR-u)

I pored angažovanja skupljeg prevoza naše akcije su veoma često najpovoljnije.

porezplatidatisedobrimvrati

Kada idete na akciju sa Planinarskim društvom Naftaš prevoz neće vršiti nelegalni prevoznik, neće se koristiti lično prevozno sredstvo a naplaćivati cena kao da je u pitanju iznajmljen prevoz. Vodič ili organizator neće biti i vozač i vodič koji pre akcije vozi na odredište pa onda umoran vodi grupu a onda još umorniji vozi grupu nazad.

Podsećamo da je Planinarsko društvo Naftaš registrovano društvo koje postoji više od 20 godina, da je član Planinarskog saveza Srbije i da su učesnici akcija u organizaciji PD Naftaš osigurani po važećim pravilima.


Rad društva pomažu:

Ko je na mreži: 404 gostiju i nema prijavljenih članova

Preporučujemo:

Popusti za članove:

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com